Ugrás a fő tartalomra

Hétfőn Hétkor, a Google Meet webinárium használata

Ezt a fajta webináriumot e-mail cím megadásával lehet használni.




 A webináriumra jelentkezni az éppen aktuális űrlapon kell, név és e-mail cím megadásával. Az űrlap 15 perccel a kezdés előtt zárul.

 Kapsz egy e-mailt az előadás kezdete előtt  5-10 perccel, benne egy hivatkozással: 


Kattints a zöld sávra (csatlakozás az értekezlethez), ezzel be is léptél.

A webinárium alatt, nézőként érdemes a kamerát és a mikrofont kikapcsolni, így nyugodtan tevékenykedhetsz nézés közben. Ekkor ezt látod:


A mikrofon, kamera ki és bekapcsolása, valamint a webináriumból kilépés az alsó sáv középső három gombjával lehetséges. A szimbolok magukért beszélnek. Ha az alsó sávot nem látod, az egér megmozdításával megjelenik.

 

Igy néz ki a képernyő, amikor prezentál valaki.

Mikrofon, kamera kikapcsolva, jobboldalon láthatod a résztvevőket.

Az előadáshoz hozzá tudsz szólni, kérdezni, ha a mikrofont bekapcsolod. Ekkor mindenki hall téged. Ha a kamerát is bekapcsolod, akkor látni is fognak.

Előadás közben, anélkül, hogy zavarnál másokat csevegést indíthatsz, válaszolhatsz, a jobb oldalon felül lévő csevegés feliratra kattintva, alul az üzenetet beírva, majd a zöld nyíllal elküldve.

 

Ha prezentálni szeretnél valamit, jelezd, ha nem vagy járatos benne segítünk a lépésekben.

Részletesebb leírást itt találsz.

Megjegyzések

  1. A posztban nem találtam meg az űrlap linkjét, csak a képét. Rossz helyen keresem?

    VálaszTörlés
  2. Ez csak egy általános tájékoztatás, mivel a kéthetenkénti webináriumokra újabb űrlapokon kell jelentkezni, ezeket más csatornákon tesszük közzé. Igazad van, ha a poszt és webinárium összefügg, a posztba is beteszem majd az aktuális űrlapot. A maira ezen lehet jelentkezni: https://forms.gle/RfMZg48qHPNFoPnw6

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése