Ugrás a fő tartalomra

Tájfutó webináriumok felmérés

 Június végétől kéthetente, Hétfőn Hétkor címmel rendszeresen tartunk webinádiumokat, amelyek témája főként tájfutó térképekről, térképkészítésről szól. Az előadóknak köszönhetően, immár 12 webináriumon vagyunk túl. Egy-egy alkalommal 30-50 jelentkező volt, amelynek 2/3-a részt is vett az előadáson.
A webináriumok ismertségének, a témák népszerűségének és a jövőbeli igények megismerésére egy kérdőivet készítettem, amelyre 67-en válaszoltak. Grafikonokon ábrázolva az alábbi eredményeket adta a felmérés:


Röviden összefoglalva, a válaszadók nagy része hallott róla, hogy tavasztól kéthetente vannak webináriumok, Hétfőn Hétkor. A legkevésbé az MTFSZ hivatalos oldalairól (mtfsz.hu, illetve mtfsz facebook oldal) értesülnek a webináriumokról, több mint 80% a 4 tájfutó facebook oldalakról (tájfutó, tájfutás, OrienteeringMappers, MapRunners) illetve a levelezési listáról. A válaszadók fele nem vett még részt rajta, időhiány miatt.
Legszívesebben térképkészítéssel és edzésekkel kapcsolatban hallgatnátok webináriumot, és sokakat érdekel a versenyrendezés és a MapRun is.
A webináriumok tervezésénél figyelembe veszem ezeket az információkat, köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet!





Megjegyzések

  1. Ez a válasz nem szerepelt az előzetesen megadottak közt, önszántából tette hozzá valaki. A térkép után a legfontosabb kérdés, tervezem, hogy foglalkozunk majd vele.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése